Skip to main content

Κωνσταντίνα Γιάννου -1η σκόρερ στο Αμερικάνικο Κολεγιακό Πρωτάθλημα

16 Νοεμβρίου 2017

Η Κωνσταντίνα Γιάννου, με καταγωγή από τη Ρίζα, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την Α' τάξη του δημοτικού, μαζί με αγόρια στα διαλείμματα του προαύλιου χώρου του σχολείου.

Η πρώτη της, γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε η Ροδιά Ξυλοκάστρου(2013-14, 2014-15 Γ' Εθνική και 2015-16 Β' Εθνική). Την περασμένη σεζόν, φόρεσε τη φανέλα των Ελπίδων Καρδίτσας. Αγωνίζεται στην κορυφή και τα άκρα της επίθεσης. Διαθέτει πλούσιο και αστείρευτο ταλέντο, φιλοδοξώντας να φθάσει ακόμη πιο ψηλά, στην ελίτ του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς διανύει μόλις το 19ο έτος της ηλικίας της. Έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές, με την Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων.

Η νεαρή ταλαντούχα, διεθνής επιθετικός, Κωνσταντίνα Γιάννου, κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης παίκτριας και 1ης σκόρερ, με 18 γκολ και 7 ασίστ, στην ομάδα του Πανεπιστημίου που αγωνίζεται και συγκεκριμένα στο Ohio Valley University στη West Virginia και όλα αυτά για την Great Midwest Conference, Division 2 of NCAA.

Ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα, για την αλματώδη άνοδό της, καθώς και για την τεράστια αυτή, διάκριση.

Της εύχονται δε, να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους, να αριστεύει και να κατακτά τους στόχους της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στον αγωνιστικό στίβο.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.