Skip to main content

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SNOW-VOLLEY

01 Μαρτίου 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SNOW-VOLLEY, στα Καλάβρυτα, από τις 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Για πρώτη φορά «στήθηκε φιλές στο χιόνι» επί ελληνικού εδάφους και οι 42 αθλητές που συμμετείχαν, πρόσφεραν μια μοναδική αθλητική εμπειρία, στους 15.000 θεατές που βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους «ηχηρά» ονόματα του βόλεϊ όπως η παγκόσμια πρωταθλήτρια beach volley Βάσω Καραντάσιου.

Το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και συγκεκριμένα το Δερβένι εκπροσώπησαν με την παρουσία τους, οι αθλήτριες Πόπη Γκολφινοπούλου και Σωτηρία Μηνά, καθώς και ο προπονητής πετοσφαίρισης Σαλωνίτης Γιάννης.

Οι αθλήτριες και ο προπονητής, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, για την συμπαράστασή του και όλους αυτούς που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε οι αθλήτριες να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα του βόλεϊ στο Χιόνι.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.