Skip to main content

Διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας από το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου

16 Απριλίου 2018

O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες Βικτώρια Ζάρρου και Κωνσταντίνα Κραββαρίτη για τη συμμετοχή και την επιτυχία τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018.

Οι δύο μαθήτριες μετείχαν στην τρίτη και τελική φάση του διαγωνισμού, μεταξύ 16 σε σύνολο μαθητών και μαθητριών από όλη τη χώρα.

Εξαιρετική διάκριση πέτυχε η Βικτώρια Ζάρρου, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό και θα συγκροτήσει με άλλους τρεις μαθητές/τριες την ελληνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει εφέτος τη χώρα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας στην Τεχεράνη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο ΓΕΛ Ξυλοκάστρου, και ιδιαιτέρως στην Υπεύθυνη Καθηγήτρια κα Ρόη Παπαριστείδη, για την εξαιρετική προετοιμασία των μαθητριών και την πανελλήνια διάκριση που επετεύχθη και προβάλλει την πόλη μας διεθνώς.

Εκ μέρους του συνόλου των δημοτών εύχεται στις μαθήτριες σημαντικές διακρίσεις σε κάθε τους προσπάθεια με στόχο την υψηλού επιπέδου μάθηση και γνώση, κάθε επιτυχία στους στόχους τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μια λαμπρή σταδιοδρομία με τη στήριξη και των οικογενειών τους, που σίγουρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στο αποτέλεσμα αυτό.

Τη μαθήτρια Βικτώρια Ζάρρου «συνοδεύουν» οι εγκάρδιες ευχές όλων μας για μια νέα επιτυχία στη Διεθνή Ολυμπιάδα.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.