Skip to main content

Συγκέντρωση με τους τοπικούς Προέδρους και τους επαγγελματίες των Τρικάλων

11 Ιουνίου 2018

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο καφέ “900m” στην Κάτω Συνοικία Τρικάλων μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Ηλία Ανδρικόπουλου,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Τοπικούς Προέδρους και τους επαγγελματίες της περιοχής, για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτρης Κάσσιος, Παναγιώτης Καλύβας, Κων/νος Κουσουλός και Μάνος Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.Ε., κ. Αναστάσιος Παναγουλόπουλος,  οι Τ. Π. , κ.κ. Σπύρος Ακράτος και Ιωάννης Κορδαλής και οι επαγγελματίες.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τους χειμερινούς μήνες. Αφορούν κυρίως την κυκλοφορία των οχημάτων, τους χώρους στάθμευσης, την αποκομιδή των απορριμμάτων, την ύδρευση, την αξιοποίηση των μονοπατιών κλπ.
Μετά από διαλογική συζήτηση τέθηκαν οι βάσεις για την πραγματοποίηση των κατάλληλων υποδομών, προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση των έργων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων,  όσο και των επισκεπτών.    

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.