Skip to main content

Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών

20 Ιουνίου 2018

Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί εκτενέστερα ο Υπουργός για ζητήματα του Δήμου που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

skourletis

Έγινε αναφορά σε συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυσή τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα θέματα της επέκτασης του Αποχετευτικού Δικτύου στην περιοχή της Ευρωστίνης και της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου, καθώς και στις ενέργειες που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες του, μεταξύ των οποίων και η υποβολή επιμέρους έργων στις σχετικές προσκλήσεις.

Ο Υπουργός παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλα τα θέματα. Δήλωσε ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου θα συμβάλλουν ενεργά στην επίλυσή τους στα επίπεδα αρμοδιότητάς τους και διαβεβαίωσε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και η κεντρική διοίκηση στο σύνολό της, στηρίζουν αμέριστα την τοπική αυτοδιοίκηση και τους ΟΤΑ σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν να επιτελέσουν με επιτυχία το σύνθετο και ευρύ ρόλο τους.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Υπουργό για το πολυδιάστατο έργο του και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που ανελήφθησαν για την έμπρακτη στήριξη των ΟΤΑ, με μία σειρά χρηματοδοτήσεων σε τομείς με σοβαρά και δυσεπίλυτα προβλήματα.

Συγχρόνως τον ευχαρίστησε θερμά για την εγκάρδια υποδοχή, το άριστο κλίμα συνεργασίας, το αδιάλειπτο ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή του σε κάθε αίτημα του Δήμου έως σήμερα.

Δείτε επίσης

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.