Skip to main content

Το μεγαλύτερο Beach Party του Καλοκαιριού

22 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 η έναρξη της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στη Συκιά. Το πανέμορφο χωριό μας συμμετέχει για πρώτη φορά, με 16 μουσικά σχήματα μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, σε επιλεγμένα σημεία κατά μήκος της παραλίας.

Η διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του πανελλαδικού και πανευρωπαϊκού θεσμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής είναι πρωτοβουλία επιχειρηματιών, συλλόγων και δραστήριων πολιτών, με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, οι οποίοι συνεργάστηκαν υποδειγματικά για την επίτευξη του στόχου «Το μεγαλύτερο Beach Party του Καλοκαιριού».

Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στον γραφικό κόλπο της Συκιά απολαμβάνοντας τα μουσικά δρώμενα και να επισκεφτούν τα άριστης ποιότητας και για όλα τα γούστα καταστήματά της.

Το εγχείρημα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Η συνεργασία των φορέων σε συνδυασμό με την ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να φέρει ανεκτίμητα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.