Skip to main content

Θεατρική παράσταση ΓΕ.Λ Ξυλοκάστρου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

26 Ιουνίου 2018

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 20:30, η Θεατρική Ομάδα του ΓΕ.Λ Ξυλοκάστρου παρουσίασε, για μια ακόμα φορά την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά και προθυμία, στην πρόσκληση της Δημοτικού Συμβούλου, υπεύθυνης για το ΚΑΠΗ και κοινωνικά θέματα, κ. Σταυρούλας Μαγγίνα, η οποία τους ευχαρίστησε θερμά, όπως και την διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Σμυρνή. Σημείωσε ακόμα την συμμετοχή των καθηγητριών, της κ. Έφη Ναστάτου και της κ. Αντωνία Αράπογλου που επιμελήθηκαν την θεατρική διδασκαλία.

Επίσης ομάδα της φόρμουλα του σχολείου, SBMT Racing Team, προσφέρθηκε για την συλλογή των τροφίμων στην είσοδο του θεάτρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος, κ. Μάνος Αλογογιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιόλα Μαστέλου και κ. Λάμπης Φίλης.

Οι συνδημότες μας απέδειξαν ξανά την σημασία της κοινωνικής προσφοράς και έδωσαν το ενεργό παρόν, συγκεντρώνοντας αξιόλογες ποσότητες τροφίμων που θα προσφερθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.