Skip to main content

O Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος στην επίσημη υποδοχή του νέου Κοινοβουλευτικού Υφυπουργού της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Norbert Barthle

03 Ιουλίου 2018

Στην κατοικία του Γερμανού Πρέσβη κ. Jens Ploetner στην Αθήνα, παρευρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, προσκεκλημένος από τη Γερμανική Πρεσβεία, για την επίσημη υποδοχή του νέου Κοινοβουλευτικού Υφυπουργού της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Norbert Barthle.
Ο κ. Barthle ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Εντεταλμένου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης–DGV αντικαθιστώντας τον κ. Hans-Joachim Fuchtel.
 Η Ελληνογερμανική Συνέλευση αποτελεί ένα δυναμικό δίκτυο με μέλη ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, την Κοινωνία των Πολιτών και οικονομικούς φορείς από τις δύο χώρες. Ιδρύθηκε το 2010  και αναπτύσσει σημαντικές δράσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων, αξιοποιώντας εργαλεία όπως η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης συμμετέχει ενεργά στο δίκτυο και συνεργάζεται στενά με το Συντονιστικό Γραφείο στην Ελλάδα και το Γραφείο Δημάρχων του δικτύου στην Αθήνα.
Στα πλαίσια της υποδοχής του νέου Εντεταλμένου, ο Δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του  κ. Barthle, προσέφερε αναμνηστικά δώρα τόσο στον ίδιο, όσο και στον Πρέσβη κ. Ploetner, και απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για να επισκεφθούν την περιοχή μας και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές και την παραδοσιακή φιλοξενία της.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.