Skip to main content

1ο Διεθνές τουρνουά Ξιφασκίας «Λεωνίδας Πύργος» στο Δερβένι

11 Ιουλίου 2018

Στις 7 και 8 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, το 1ο Διεθνές τουρνουά Ξιφασκίας «Λεωνίδας Πύργος».

Ο αθλητικός σύλλογος «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» διοργάνωσε και παρουσίασε, για πρώτη φορά στον τόπο μας, την αγωνιστική ξιφασκία. Νέοι αλλά και έμπειροι ξιφομάχοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Με 150 συμμετοχές συνολικά και αθλητές από Ρωσία, Κύπρο, Γεωργία, Λετονία, Γερμανία, Ρουμανία και Ελλάδα, οι θεατές που παρευρέθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, παρακολουθήσαν ένα μοναδικό θέαμα.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου με το μαέστρο της, κ. Παναγιώτη Παναγάκο πλαισίωσε την διοργάνωση συνοδεύοντας τους αθλητές.

To αθλητικό γεγονός τίμησε με την παρουσία του o Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, επισήμανε την αρτιότητα της διοργάνωσης και συνεχάρη τους προπονητές κ. Γεώργιο Αμπάλοβ και κ. Ηλιάνα Λεβαντίδη, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές της περιοχής μας για τις διακρίσεις τους.

Ο Βουλευτής Σύριζα, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Αντιδήμαρχος, κ. Κων/νος Κουσουλός, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Δερβενίου, κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη, ήταν μόνο μερικοί από τους θεατές που παρακολούθησαν το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή, για τη συνεχή στήριξη του συλλόγου, από την πρώτη μέρα της σύστασής του.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.