Skip to main content

Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΧΟΡΑΝΘΗ»

12 Ιουλίου 2018

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στο Ανοιχτό Θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «ΧΟΡΑΝΘΗ» πραγματοποίησε την ετήσιά του μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Πλήθος χορευτών όλων των ηλικιών, με στολές και χορευτικά απ' όλη την Ελλάδα, πλημμύρισαν το θέατρο, αναβιώνοντας την λαογραφική παράδοση της χώρας μας.

Ξεχωριστή η συμμετοχή της κ. Χρυσούλας Ανδρικοπούλου, από τη Δεσφίνα της Φωκίδας, μια γυναίκα που έχει υπηρετήσει την παράδοση, με τις ολοκέντητες παραδοσιακές φορεσιές που έχει δημιουργήσει με αστείρευτο μεράκι και αγάπη. «Να 'σαν τα νιάτα δυο φορές» χόρεψε και συγκίνησε τους θεατούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι, κ. Μάνος Αλογογιάννης και κ. Παναγιώτης Καλύβας.

Η Δημοτική Αρχή από το ξεκίνημά της έχει βάλει ως στόχο, την έμπρακτη στήριξη των τοπικών συλλόγων, φορέων και σχημάτων που με τον ενεργό τους ρόλο, δημιουργούν πολιτισμό, θέαμα και τέχνη στο Δήμο μας.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και χορό απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.