Skip to main content

10ο Συναπάντημα Ευρωστινίων

14 Αυγούστου 2018

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, ο Δήμος Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης σε συνεργασία με το Σύλλογο των «Εν Αθήναις Ευρωστινίων» πραγματοποίησε το 10ο Συναπάντημα Ευρωστινίων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στην μνήμη του Ηλία Καρούζου για την συμβολή και το έργο του, στις κόρες του, Λούλα και Μαρία Καρούζου.

Ο Ηλίας Καρούζος, υπήρξε επί σειρά ετών, Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου. Ήταν επίσης πρωτεργάτης της δημιουργίας του επίσημου Αστέρα το 1971, και μάλιστα εξελέγει πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου. Σημαντικό έργο του είναι η κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου το 1977. Υπηρέτησε τον Αστέρα Δερβενίου για πολλά χρόνια ως πρόεδρος ή μέλος του Δ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κάσσιος, Κων/νος Κουσουλός και Μάνος Αλογογιάννης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος, Πατήρ Ιωάννης Γιαννακάς, η Πρόεδρος Της Τ.Κ. Δερβενίου κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη και πλήθος κόσμου.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.