Skip to main content

Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας Erasmus+

30 Αυγούστου 2018

Οι νέοι και νέες  από την Ευρώπη και Τουρκία  που εργάζονται στο Δήμο μας ως εθελοντές μέσω του προγράμματος της  Ευρωπαϊκής Εθελοντικής  Υπηρεσίας  Erasmus+,  με την υποστήριξη του Γραφείου Πληροφόρησης Νέων, ανέλαβαν την συντήρηση και ανανέωση των ξύλινων κατασκευών (παγκάκια, τραπέζια ) του δάσους.
Κατά τους καλοκαιρινούς  μήνες, μαζί με τα υπόλοιπα καθήκοντά τους  στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα, οι εθελοντές εργάστηκαν ανανεώνοντας την όψη του  δάσους , βοηθώντας στο να  γίνει πόλος έλξης των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής  Εθελοντικής Υπηρεσίας  στα πλαίσια του Erasmus+ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης και λαμβάνει χώρα ενεργά στο Δήμο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στο «Γραφείο Πληροφόρησης  Νέων» του Δήμου, το οποίο στεγάζεται στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου  (Π. Τσαλδάρη 33) μπορούν οι νέοι της περιοχής μας, από 16 έως 30 ετών, να ενημερωθούν για τα αντίστοιχα προγράμματα εθελοντικής υπηρεσίας σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορεί να διαρκούν από 1 έως 12 μήνες.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.