Skip to main content

Ξενάγηση Γερμανών δημοσιογράφων για την τουριστική προβολή του Δήμου μας.

22 Οκτωβρίου 2018

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στις 11:30 π.μ., στα πλαίσια του συνολικού προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους Γερμανούς δημοσιογράφους κ.κ. Claudia Ehrenstein, Karin Seibold, Gerd Matthias Dikert, Peter Michael Marquardt και Dirk Engelhardt.

Σκοπός της επίσκεψής τους, η οποία διοργανώθηκε από το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας σε συνεργασία με την Π.Πελοποννήσου / Π.Ε. Κορινθίας, ήταν η συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού, για τη σύνταξη και δημοσίευση σχετικών τουριστικών άρθρων, για την προβολή της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο, ξεναγήθηκαν στο Ξυλόκαστρο και τα αξιοθέατά του, στον Πευκιά, την εκκλησία του Αγ. Βλασίου και τη Μαρίνα του Ξυλοκάστρου, όπου αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.