Skip to main content

Το γραφείο πληροφόρησης νέων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

30 Οκτωβρίου 2018

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, εκπρόσωποι του γραφείου πληροφόρησης νέων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης μέσω του φορέα συντονισμού Ορφέας Α.Μ.Κ.Ε παρευρέθηκαν στο Erasmus+ Village, εκδήλωση του Ιδρύματος Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης τομέα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η πληροφόρηση και η διάχυση στο ευρύτερο κοινό του μεγαλύτερου Προγράμματος για τη Νεολαία στην Ευρώπη. Στο φεστιβάλ δόθηκαν απαντήσεις  σε ερωτήσεις γύρω από το Erasmus+, αλλά και το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους νέους, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps).

erasmusplus-village

Στα πλαίσια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα εγκεκριμένα προγράμματα μέσω των οποίων ο Δήμος μας φιλοξενεί μηνιαία εθελοντές  που στηρίζουν τις δράσεις του και δουλεύουν έτσι ώστε να δώσουν ζωή στην τοπική κοινότητα με πολλές ανοικτές προς όλους δράσεις.
Το γραφείο πληροφόρησης νέων  λειτουργεί στο ΚΕΠ Ξυλοκάστρου. Αποτελεί σύνδεσμο μεταξύ νέων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις ευκαιρίες κινητικότητας που προσφέρονται μέσω του προγράμματος Erasmus+.
Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά 9.00 - 17.00 στο γραφείο μας, είτε τηλεφωνικά στο 27433 60307 , 6934293193 υπεύθυνη: Eva Namor.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.