Skip to main content

Ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από τον οικισμό Μάννα έως τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Χαρτσιάνικα – Ρέθι »

28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση και τα στελέχη του Υπουργείου για την πρόσφατη ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από τον οικισμό Μάννα έως τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Χαρτσιάνικα – Ρέθι », προϋπολογισμού 830.000€

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου αποτελούσε χρόνιο αίτημα του Δήμου και των κατοίκων και η υλοποίηση του θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες και το επίπεδο ασφάλειας στη διέλευση των οχημάτων. Θα διευκολύνει δε ιδιαίτερα τους κατοίκους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.