Skip to main content

Τέλος εορταστικών εκδηλώσεων Αποκριών

12 Μαρτίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο εορτασμός των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας με σύμμαχο τον καλό καιρό. Το απόγευμα της Κυριακής, πλήθος κόσμου διασκέδασε μαζί με τους καρναβαλιστές τόσο στο Καρναβάλι του Καμαρίου όσο και στο Καρναβάλι στο Δερβένι, όπου και ο εορτασμός έκλεισε με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και πλήθος βεγγαλικών. Παράλληλα πολλές εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας, απογείωσαν το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Τέλος, με σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική και χορό, παιχνίδια και φυσικά με το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού εορτάστηκαν τα Κούλουμα, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Ξυλόκαστρο, όπου και έκλεισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις τις αποκριάς.

Τα χαρούμενα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα χαμόγελα και το κέφι όλων, μας χάρισαν όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς. Και του χρόνου με υγεία!

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.