Skip to main content

Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του βυθού και της ακτής της Μαρίνας Ξυλοκάστρου

01 Απριλίου 2019

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του βυθού και της ακτής της Μαρίνας Ξυλοκάστρου που διοργάνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στο πλαίσιο των δράσεων συνεργασίας και αλληλεγγύης με την αδελφοποιημένη πόλη Fuerth και με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης(DGV). Στη δράση αυτή συμμετείχαν ο μεγαλύτερος διεθνώς οργανισμός για τη θαλάσσια διάσωση Deutsche Lebens-Rettungs-Gesellschaft (DLRG), ο εθελοντικός Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου και εθελοντές, οι οποίοι συνέλεξαν σημαντική ποσότητα απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και δήλωσε πως η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους. Χρειάζονται έργα και πραξεις σε συλλογικό επίπεδο προκειμένου να είναι ουσιαστική η προσπάθεια να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.