Skip to main content

Διαβούλευση για την αξιοποίηση του Ειρηνοδικείο Δερβενίου

09 Απριλίου 2019

Στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Δερβένι συγκεντρώθηκαν σήμερα, 8 Απριλίου 2019, δημότες και μέλη της δημοτικής αρχής, όπου και συζήτησαν για την αξιοποίηση του ειρηνοδικείου Δερβενίου.

derveni1

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος μίλησε για την σημασία του κτιρίου αυτού για το Δερβένι και την ιστορικότητα του, που στη θητεία του, και με την αμέριστη στήριξη του βουλευτή Κορινθίας κ. Γιώργου Ψυχογιού, το ειρηνοδικείο δόθηκε στο Δήμο. Τόνισε δε ότι η αποψινή συνάντηση έχει στόχο να κατατεθούν προτάσεις σχετικά με την αξιοποίηση αυτού, που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης για την περιοχή της Ευρωστίνης.

derveni4

Συνολικά,προτάσεις και ιδέες διατυπώθηκαν από όλες τις πλευρές με σκοπό να δημιουργηθεί μια τράπεζα ιδεών και αντιλήψεων που θα βάλει τις πρώτες βάσεις για τη σωστή αξιοποίηση του ιστορικού αυτού κτιρίου.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.