Skip to main content

Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου : Ολοκλήρωση χειμερινών εμφανίσεων και προετοιμασία για καλοκαιρινές συναυλίες

14 Μαΐου 2019

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις χειμερινές της εμφανίσεις, με τις δύο τελευταίες λιτανείες, στις οποίες ήταν καλεσμένη - τη Δευτέρα του Πάσχα στο Καμάρι Κορινθίας και το Σάββατο 4/5 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας -, πραγματοποιώντας έναν μεγάλο κύκλο εμφανίσεων εντός και εκτός του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο οποίος αποτελούταν από υπηρεσίες (κυρίως λιτανείες), αλλά και εορταστικές εκδηλώσεις / συναυλίες.

Πλέον, αρχίζει η προετοιμασία για το καλοκαίρι, καθώς προβλέπονται δυνατές συναυλίες από τη Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου.

Παράλληλα με την προετοιμασία των καλοκαιρινών συναυλιών, συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα των μελών της μπάντας, αλλά και των μαθητευόμενων.

Εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο, εκτός από τον Αύγουστο, στον 2ο όροφο του Κέντρου Νεότητας (στον χώρο της φιλαρμονικής). Οι εγγραφές και τα μαθήματα είναι δωρεάν ! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980319222 (Κα Μιρένα Βαβαρέτου - αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής).

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.