Skip to main content

Εθελοντικός Καθαρισμός Πευκιά Ξυλοκάστρου

01 Ιουνίου 2020

Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός του Πευκιά Ξυλοκάστρου. Στην επιτυχημένη αυτή δράση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, η Δημοτικής Αρχή, το τοπικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου, εθελοντικές και πολιτιστικές ομάδες αλλά και πλήθος πολιτών του Δήμου μας αλλά και μικρών παιδιών.

Η δράση αυτή ακολούθησε μετά τις πρόσφατες εργασίες καθαρισμού του Πευκιά από τα ξερά χόρτα ενόψει της θερινής περιόδου και είχε σαν σκοπό εκτός του καθαρισμού, την ευαισθητοποίηση και την καλλιέργεια της περιβαντολογικής συνείδησης και ευθύνης κυρίως των μικρών μας φίλων.

Ο Πευκιάς μας, ένα από τα 19 αισθητικά δάση της χώρας μας, αποτελεί το «στέμμα» της πόλης μας και έχουμε όλοι την ευθύνη να το προστατεύουμε και να το αναδεικνύουμε αφού αποτελεί εκτός από περιβαλλοντικό θησαυρό, ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας και πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εθελοντική δράση αγάπης απέναντι στο «πράσινο ακρογιάλι» της πατρίδας μας και καλούμε όσους το επισκέπτονται καθημερινά να σεβαστούν την ιστορία και την σημασία του.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.