Skip to main content

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης | Ένας Δήμος για Όλους

03 Αυγούστου 2020

Seatrac - Λειτουργία ειδικού μηχανήματος πρόσβασης στην ακτή για άτομα με κινητικές δυσκολίες

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με ικανοποίηση ανακοινώνει τη λειτουργία ενός ειδικού μηχανήματος πρόσβασης στην ακτή (παραλία Συκιάς - Ανατολικό τμήμα) για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Αποτελεί ισχυρή πεποίθηση για εμάς η αναγκαιότητα καθολικής και ανεμπόδιστης πρόσβασης  στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας.

 

20200731 1447511 1

Θέλοντας οπωσδήποτε να προσφέρουμε τη συγκεκριμένη υποδομή σε όσους δημότες και επισκέπτες την έχουν ανάγκη, αλλά και να δοκιμάσουμε τη λειτουργία της, αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε ένα σχετικό σύστημα πρόσβασης για το υπόλοιπο της θερινής περιόδου.

Έχοντας ολοκληρώσει τις απαιτούμενες μελέτες, είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πρόταση   σε υπάρχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι να έχουμε παρόμοιες εγκαταστάσεις σε 4 σημεία του Δήμου μας.

Η απρόσκοπτη πρόσβαση όλων στους Δημοτικούς χώρους είναι δικαίωμα και υποχρέωση, χαρακτηρίζοντας το επίπεδο πολιτισμού ενός τόπου. Η προσπάθεια αυτή όσο αυτονόητη και αν είναι, απαιτεί σχεδιασμό, επιμονή και αλλαγή νοοτροπίας. Είμαστε αποφασισμένοι όμως όσο χρόνο και κόπο και αν χρειαστεί, να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας την εικόνα ενός σύγχρονου και λειτουργικού προορισμού.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.