Skip to main content

Ψηφιακός οδηγός χλωρίδας όρους Κυλλήνη

05 Ιουνίου 2024
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παρουσιάζουμε σήμερα το έργο «Ψηφιακός οδηγός χλωρίδας όρους Κυλλήνη», που υλοποίησε ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με την καθοριστική συμβολή του κ. Παναγιώτη Δημόπουλου, καθηγητή Οικολογίας του Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras.
Η σελίδα www.ziria.info είναι ένα δυναμικό εργαλείο που σκοπεύουμε να εμπλουτίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς. Θεωρούμε την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απαραίτητα συστατικά της προσπάθειας μας για την προβολή, την ανάδειξη και την προστασία της βιοποικιλότητας του βουνού.
Πιστεύουμε απόλυτα ότι η βιώσιμη ανάπτυξη του όρους Κυλλήνη, ενός τόσο σημαντικού τόπου, απαιτεί την ορθολογική αξιοποίηση των πόρων του. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στην Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη της περιοχής Natura, που βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα