Τα νεύρα μου
24 Ιουνίου 2010
Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε τη βράση για 5 – 7 λεπτά.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να καβουρντιστεί καλά και να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα προσεκτικά το σιρόπι αφού έχουμε πρώτα αφαιρέσει την κανέλλα και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί όλο το σιρόπι. Προσθέτουμε το αλάτι και τη βανίλια και προαιρετικά ψιλοκομμένα καρύδια ή σταφίδες. Στη συνέχεια βάζουμε το χαλβά σε φόρμα και σερβίρουμε αφού κρυώσει πασπαλισμένο με κανέλλα.
Κατηγορία
Επικοινωνία
-
Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
-
Γραμματεία: 2743360201
-
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά άρθρα
Ο αγώνας μπάσκετ ΑΟΞ - Παναργειακός έρχεται κοντά σας σε live streaming!
22 Νοεμβρίου 2024
Δελτίο τύπου MusiKaloy Festival
22 Νοεμβρίου 2024
Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών Ν. 5143/24
22 Νοεμβρίου 2024
Νέα Πολιτική Συναλλαγών στο Ταμείο του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
21 Νοεμβρίου 2024
Απαγόρευση Εισόδου Τροχοφόρων στη Λαϊκή Αγορά Ξυλοκάστρου
21 Νοεμβρίου 2024
Ημερίδα με Θέμα: «Ομαλή μετάβαση στην εφηβεία»
20 Νοεμβρίου 2024
Απεργία ΔΕΥΑΞΕ
19 Νοεμβρίου 2024
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fight Cup στο Δερβένι
19 Νοεμβρίου 2024