Skip to main content

Τα νεύρα μου

24 Ιουνίου 2010

Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε τη βράση για 5 – 7 λεπτά.

 

Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να καβουρντιστεί καλά και να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα προσεκτικά το σιρόπι αφού έχουμε πρώτα αφαιρέσει την κανέλλα και τα γαρύφαλλα. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι  να απορροφηθεί όλο το σιρόπι. Προσθέτουμε το αλάτι και τη βανίλια και προαιρετικά ψιλοκομμένα καρύδια ή σταφίδες. Στη συνέχεια βάζουμε το χαλβά σε φόρμα και σερβίρουμε αφού κρυώσει πασπαλισμένο με κανέλλα.

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα