Skip to main content

Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς - Χριστουγεννιάτκη Εκδήλωση από την ομάδα «ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ!»

Πότε

Που

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρου Δήμου Ξυλοκάστρου, από το Δεκέμβριο του 2008 έχει δημιουργήσει μια παιδική ομάδα που απευθύνεται σε παιδιά του Δήμου Ξυλοκάστρου ηλικίας 5-15 ετών και στόχο έχει την πραγματοποίηση των επιθυμιών των παιδιών που είναι μέλη της ομάδας.
Η ομάδα ονομάζεται "ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ!" και στόχο έχει την υλοποίηση των επιθυμιών των παιδιών- μελών της.

Οι επιθυμίες τους μπορεί να είναι να αποκτήσουν ένα παιχνίδι, ή να συναντήσουν ένα σημαντικό πρόσωπο, ή να γνωρίσουν από κοντά ένα επάγγελμα που θα ήθελαν να ακολουθήσουν όταν μεγαλώσουν ή τέλος να επισκεφθούν ένα μέρος και έτσι δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε εκδρομές για όλα τα παιδιά.



Σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί το ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΕ υλοποιείται η επιθυμία του παιδιού που κληρώθηκε σε προηγούμενη εκδήλωση.



Έτσι στις 20 Δεκεμβρίου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε στο κέντρο ΑΚΡΩΤΗΡΙ στη Συκιά, στις 5 το απόγευμα, καλούμε τα παιδιά ηλικίας 5-15 ετών να γίνουν μέλη της ομάδας, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν με ΚΑΡΑΟΚΕ, να παίξουμε διάφορα παιχνίδια και να πάρουν όλα τα παιδιά ένα δωράκι από τον Άγιο Βασίλη.



Επίσης πρέπει να πούμε ότι μέσα από τις εκδηλώσεις περνάμε διάφορα μηνύματα στα παιδιά όπως: προσφέροντας χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι το «ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ…ΕΓΙΝΕ!» προσέφερε χρήματα για να πραγματοποιηθεί η ευχή ενός παιδιού με ανίατη ασθένεια, επίσης υιοθετήσαμε την αρκούδα ΤΑΣΟΥΛΑ από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ όπου φιλοξενείται και τέλος καλούμε τα παιδιά να προστατεύσουμε το περιβάλλον ελαχιστοποιώντας τα σκουπίδια μας και χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά δημιουργώντας χρήσιμες κατασκευές..



Καλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά του Δήμου μας ηλικίας 5-15 ετών να γίνουν μέλη τη ομάδας «ΕΥΧΗΣΟΥ ΚΙ…ΕΓΙΝΕ!»

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις