Skip to main content

Εβδομάδας Διατροφής 2010 - Oμιλία με θέμα: «Εγκυμοσύνη και Διατροφή: 3 μήνες πριν, 3 χρόνια μετά!»

Πότε

Που

ebdomada.diatrofisΟ Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, διοργανώνει ομιλία με θέμα: «Εγκυμοσύνη και Διατροφή: 3 μήνες πριν, 3 χρόνια μετά!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ. στο κλειστό θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» του Δήμου Ξυλοκάστρου.

 Η ομιλία θα διεξαχθεί στα πλαίσια του καθιερωμένου θεσμού της «Εβδομάδας Διατροφής». Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, έχοντας ως βασικό όραμα τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και κατ’ επέκταση την προαγωγή της υγείας των Ελλήνων, διοργανώνει κάθε 2 χρόνια την Εβδομάδα Διατροφής, με κύριο στόχο τη διάχυση και αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης όχι μόνο μεταξύ των επιστημόνων υγείας αλλά και του ευρύτερου κοινού. Η Εβδομάδα Διατροφής 2010 επικεντρώνεται σε μία πολύ «ενδιαφέρουσα» περίοδο ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, που δεν είναι άλλο από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, φέτος ενημερωνόμαστε για τη διατροφή της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, καθώς και για τη διατροφή που θα πρέπει οι μητέρες να παρέχουν στα νήπια. Θα διανεμηθούν τρία διαφορετικά εγχειρίδια, στα οποία έχει συμπυκνωθεί όλη την επιστημονική γνώση για τις βασικές αρχές μιας ισορροπημένης διατροφής που θα οδηγήσει σε  μια υγιή εγκυμοσύνη, θα εξασφαλίσει σωστή ανάπτυξη και καλή υγεία στο βρέφος και θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών στα παιδιά.

Η εισήγηση θα γίνει από την Γεωργία Ρουσινού, Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τους εξής προσκεκλημένους ομιλητές: Αγγελική Αντωνακοπούλου: Ψυχολόγος, Αναστασία Αργυρίου: Παιδίατρος, Φίλλιπος Χριστοδούλου: Καθ. Φυσικής Αγωγής.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δείτε επίσης: www.evdomades-diatrofis.gr

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις