Skip to main content

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδήγηση από τον σύλλογο γονέων του 2ου Γυμνασίου

Πότε

Που

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

clip_image002

Την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2011, ώρα 19.30 ,στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Σικελιανός», στο Ξυλόκαστρο, ο σύλλογος γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου διοργανώνει εκδήλωση για την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδήγηση με επίσημο προσκαλεσμένο τον Έλληνα Πρωταθλητή μηχανοκίνητου αθλητισμού σε εκτός δρόμου διαδρομές Βασίλη Ορφανό, με κορυφαία διάκριση στην καριέρα του, τον τερματισμό και τη νίκη στη παρθενική του εμφάνιση στο DAKAR του 2003, στην κατηγορία των 400 cc, όπου για πρώτη φορά η Ελληνική Σημαία κυμάτισε στο βάθρο του δυσκολότερου αγώνα rally raid του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα  προβληθεί το επίσημο βίντεο από τη φετινή συμμετοχή του στο Rally Dakar 2011, ταξιδεύοντας τους καλεσμένους στις έρημους του κόσμου.
Θα απαντηθούν  ερωτήσεις και ι απορίες για την πολύχρονη πορεία του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς και οι δηλώσεις του πρωταθλητή για την προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης συμμετοχής του στον αγώνα Dakar 2012.
Η μηχανή και ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησε στο φετινό αγώνα Dakar 2011, θα προσελκύσει  τα βλέμματα, καθώς ο Βασίλης Ορφανός θα κάνει παρουσίαση τους στον χώρο υποδοχής του αμφιθεάτρου «Άγγελος Σικελιανός».

Είσοδος  ελεύθερη.

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις