Skip to main content

4ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας»

Πότε

Που

zireia.2012

Την Παρασκευή 24 & το Σάββατο 25 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας, 4ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας». Διήμερο ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (www.ziriafestival.gr)

Είσοδος Ελεύθερη.

 

programma

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Αυγούστου, στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, διοργανώνουμε το 4o Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας", ένα διήμερο μαραθώνιο μουσικό φεστιβάλ, με τη συμμετοχή πολλών, ροκ και όχι μόνο, εξαιρετικών συγκροτημάτων.
Μια παραγωγή home made, συμμετοχική, ακηδεμόνευτη και ελεύθερη,  σε μια φανταστική τοποθεσία Natura, ψηλά στο βουνό στα 1600μ υψόμετρο.

 

Η εκδήλωση γίνεται σε συνέχεια των «Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια», που έγινε τον Αύγουστο του 2009, του "2ου Ζήρεια Open Party" που έγινε τον Αύγουστο του 2010 και του 3ου Ziria Music Festival που έγινε τον Αύγουστο του 2011 και ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόϊκα.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, η τοποθεσία ιδανική και η πρόσβαση πολύ εύκολη.

 

Στο χώρο θα υπάρχουν όλες οι υποδομές και μεγάλος χώρος διαμορφωμένος για camping.

 

Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!
Ένα στοίχημα που βάλαμε είναι να αποδείξουμε ότι δεν είναι τα χρήματα που κινούν τα πάντα, ούτε τα πάντα γίνονται για τα χρήματα.  Όλη η διοργάνωση του πάρτυ γίνεται εθελοντικά και συμμετοχικά.

 

Όπως και τις τρεις προηγούμενες χρονιές, τη διοργάνωση επιμελούνται αφιλοκερδώς μια παρέα Ξυλοκαστριτών που μεγαλώνει...
Μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά, το Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, οι ξενοδόχοι των Τρικάλων, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
Όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που υποστηρίζουν το Ziria Music Festival αναφέρονται στην ανακοίνωση "Οι χορηγοί μας"

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα συγκροτήματα και έναν - έναν όλους τους μουσικούς, για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή.

 

Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Κυριακής.

 

Το πάρτυ είναι και δικό σας. Καλέστε τους φίλους σας και ελάτε όλοι μαζί για μια ξεχωριστή εμπειρία, στο πιο high open party της χρονιάς!

 

Παράλληλα με τις συναυλίες, με τη βοήθεια του "ΣΠΕΛΕΟ" και του συλλόγου προστασίας τους δάσους "Κυλλήνιος Άδωνις" θα οργανωθούν επίσκεψη στο σπήλαιο Ερμή και πεζοπορία σε φανταστική διαδρομή στη χαράδρα της Φλαμπουρίτσας.

 

Το μέρος που διοργανώνεται το πάρτυ είναι ιδανικό και ιδιαίτερο. Βρίσκεται στο οροπέδιο της Ζήρειας στο χώρο του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας, που είναι ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο στη Ζήρεια, πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας.

 

Φθάνοντας στο χώρο του πάρτυ

topothesia festival 2

 

Στα 1600 μ. υψόμετρο, το πάρτυ μας, φιλοδοξεί να είναι το πιο …high μουσικό γεγονός κάθε καλοκαιρού!

 

Λίγα εκατοντάδες μέτρα μακριά βρίσκεται το σπήλαιο που γεννήθηκε ο Ερμής, που κατά το μύθο μας έδωσε τη μουσική, φτιάχνοντας την πρώτη λύρα!

 

Ο χώρος για τις συναυλίες είναι δεκάδες στρέμματα, με ελαφριά κλίση και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές χιλιάδες κόσμο. Ο χώρος καθαρίζεται και κουρεύεται από τα χόρτα.

 

Το τοπίο είναι μαγευτικό. Τη μέρα τις εντυπώσεις κλέβει η κορυφή της Ζήρειας και το βράδυ τα αστέρια, που εδώ λάμπουν πραγματικά!

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις