Skip to main content

Θεατρική παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»

Πότε

Που

aliki

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας αναβάθμισης του παιδικού Θεάτρου ο Γιάννης Λιούμπης και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν το διαχρονικό παραμύθι του Κάρολ Λιούϊς «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ».

Σάββατο 1 Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης   ώρα 9:00 μ.μ..

Είσοδος 8€

Είναι ένα παραμύθι πού όποτε παίζεται γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και προσφέρει απλόχερα σε κάθε παιδί γέλιο , χαρά μα και συγκίνηση...Τα μηνύματα του έργου είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Το συγκεκριμένο έργο , είναι διασκευασμένο σε μορφή μιούζικαλ !

Συντελεστές του έργου: Η Σκηνοθεσία και η διασκευή  είναι του γνωστού δημοσιογράφου  Γιάννη Λιούμπη , πού είναι και η ψυχή της ομάδας. Την εκπληκτική μουσική του έργου έχει συνθέσει ο αξέχαστος  μουσικός Άκης Λυμούρης , οι στίχοι των τραγουδιών είναι της Ερης Παπαιωάννου   οι χορογραφίες είναι της Ελια Λωρέντη  , τα σκηνικά φιλοτέχνησε ο Χάρης Σεπεντζής και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Δήμητρα Λινάρδου.

Παίζουν αλφαβητικά οι επαγγελματίες ηθοποιοί  : Νίκη Αναστοπούλου ,Βανέσα  Αραπάκη ,    Σπύρος Κατηφώρης , Κωνσταντίνος Λαχανάς , Στέλλα Πηλιούνη ,Μαρία Συμεών , Μαρία  Χαλεπλή, Θάνος Χαμπέρης και σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο ο  Γιάννης Λιούμπης.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-15 χρονών , αλλά βλέπετε ευχάριστα από όλες τις ηλικίες.

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις