Skip to main content

Συγχαρητήρια του Δημάρχου για την εκδήλωση των 30 χρόνων του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου

Πότε

Που

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, συγχαίρει θερμά τη χορωδία, το τμήμα παραδοσιακών χορών, όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου,  για την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησαν,υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλίας Κατσούλης», στις 22 Ιουλίου 2015, στο Ανοιχτό Θέατρο Β. Γεωργιάδης, για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Κ.Α.Π.Η.

 Στην εκδήλωση,  που περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, αφήγηση λαϊκού παραμυθιού και απαγγελία ποίησης, συμμετείχαν επίσης τα παιδιά του τμήματος παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, η εκπαιδευτικός κα Αν. Συρίου, ο μουσικός κ. Γ. Κιμπιζής, η νηπιαγωγός Ελ. Μενούνου, ο κ. Γ. Μουδανίδης και η μουσικός κα Μ. Χατζηαποστόλου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, και ιδιαιτέρως τα παιδιά για την απόδοσή τους, την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνουν στα άτομα της τρίτης ηλικίας και τα μέλη του ΚΑΠΗ.

{gallery}2880{/gallery}

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις