Skip to main content

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 7ο Συναπάντημα Ευρωστινίων

Πότε

Που

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, το 7ο Συναπάντημα των Ευρωστινίων στην Κεντρική Πλατεία του Δερβενίου. Στην εκδήλωση  τιμήθηκε –με εκτενές αφιέρωμα- ο Ευρωστίνιος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Π.Χ. Δορμπαράκης, για την προσφορά του στην επιστήμη και τον πολιτισμό.  Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

Την εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλ.Ανδρικόπουλος, ο πρόεδρος ΔΣ κ. Ηλ. Νιάρρος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Βλ.Τσιώτος,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγ.Κλειώση, Δ.Κάσσιος και Μ.Αλογογιάννης, δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος Συλλόγου Ευρωστινίων "Εν Αθήναις" κ. Μπιλής, η Πρόεδρος της Δ.Ε. Δερβενίου κα Δ. Δενδρινέλλη και Πρόεδροι άλλων Τ.Δ.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά όλους τους συμμετέχοντες (αφηγητές, χορευτές και μουσικούς) για την εξαιρετική απόδοσή τους και δεσμεύθηκε για τη διαρκή υποστήριξη του Δήμου στην προβολή της παράδοσης της περιοχής του Δερβενίου και της Ευρωστίνης.

{gallery}2919{/gallery}

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις