Skip to main content

Εορτασμός Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου στο Δερβένι

Πότε

Που

Το  Σάββατο 7  Ιανουαρίου 2017, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εορτασμός του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου στο Δερβένι.
Στη λαμπρή τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο βουλευτής κ. Χρήστος Δήμας, ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Δούσκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ηλίας Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Κάσσιος και Κων/νος Κουσουλός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Αναστάσιος Γκιολής, Νικόλαος Κεκερής και Ανδρέας Καραβάς,  η πρόεδρος της  τοπικής κοινότητας κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη,  οι ιερείς των κοινοτήτων της Δ.Ε. Ευρωστίνης  καθώς και πλήθος κόσμου.
Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, τόνισε την σημασία που έχει να παραμείνουμε πιστοί στον Χριστό και την Εκκλησία, σύμφωνα με την από χιλιάδων ετών παράδοσή μας. Ολοκληρώνοντας, απεύθυνε ευχές, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, στον εορτάζοντα Προϊστάμενο και Αρχιερατικό Επίτροπο Ευρωστίνης πατήρ Ιωάννη Γιαννακά, τις παριστάμενες Αρχές και τον Ευσεβή Λαό.
Μετά τη Θεία Λειτουργία παρατέθηκε κέρασμα  σε όλο το εκκλησίασμα και ανταλλάχθηκαν ευχές στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις