Skip to main content

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Συλλόγων

Πότε

Που

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου-2ου Δημοτικού Σχ. Ξυλοκάστρου-Πολιτιστικού Συλλ. Ρίζας- Οικολογικού & Πολιτιστικού Συλλ. Ξυλοκάστρου

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή των τοπικών συλλογών και φορέων στα κοινωνικά & πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, συμμετείχαν τη προηγούμενη εβδομάδα σε διάφορες εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στο Ξυλόκαστρο και στη Ρίζα.
Την Πέμπτη, 19 Ιανουάριου στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ με μεγάλη συμμετοχή. Η εκδήλωση περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, μουσικό πρόγραμμα και μια ενδιαφέρουσα οπτικοακουστική ανασκόπηση της προηγουμένης χρονιάς.
Την Παρασκευή, 20 Ιανουάριου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποίησε επίσης την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Το Σάββατο, στις 21 Ιανουάριου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρίζας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στη Ρίζα ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του Οικολογικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου με παράλληλο μουσικό πρόγραμμα
Τη Κυριακή το Σώμα Ελλήνων Οδηγών Τ.Τ. Ξυλοκάστρου φιλοξένησε μέλη και φίλους σε μια «ζεστή» εκδήλωση με μουσική και χορό.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και οι Αντιδήμαρχοι.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές των εκδηλώσεων τονίζοντας ότι η πλούσια δραστηριότητά τους, είτε αφορά τη σχολική κοινότητα είτε αφορά πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, αναβαθμίζει την κοινωνική & πολιτιστική ζωή του Δήμου. Τέλος, ευχήθηκε μια ευτυχισμένη & δημιουργική χρονιά σε όλους με επιτυχίες σε κάθε πρωτοβουλία τους.

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις