Skip to main content

Επίσημη Συνέντευξη Τύπου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2017

Πότε

Που

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι,  πραγματοποιήθηκε στο Μικρολίμανο η Επίσημη Συνέντευξη Τύπου των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2017 (Masters & Juniors).
Στη συνέντευξη, παρουσία των κ.κ. Γ. Καραμπέτσου – Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ., Στ. Μαυρικίδη – Προέδρου της ΟΔΒΕ, επιφανών παραγόντων, αθλητών, χορηγών, αλλά και των εκπροσώπων των τεσσάρων πόλεων που φιλοξενούν το πρωτάθλημα, το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εκπροσώπησε  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Καλύβας.
Ο κ. Καλύβας μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλου προς την Ομοσπονδία,  για την άριστη συνεργασία, την καθιέρωση και διεξαγωγή  -για πρώτη φορά εφέτος- του «Xylokastron Grand Slam», το τριήμερο 30 Ιουνίου έως  2 Ιουλίου.
Τόνισε δε ότι, οι μεγάλες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν και η αγάπη του κόσμου για το άθλημα, απετέλεσαν το έναυσμα για την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και την κινητήριο δύναμη για την επαναφορά του Ξυλοκάστρου στους σημαντικούς αγωνιστικούς προορισμούς του.
Σήμερα, παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, ο Δήμος, με βελτιωμένες αθλητικές και τουριστικές υποδομές, επιδιώκει τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων κι ενδιαφέρεται θερμά για την προαγωγή του αθλητισμού.
Το Beach Volley έχει γράψει τις δικές του σελίδες στο Ξυλόκαστρο, με εντυπωσιακά στιγμιότυπα κι έντονες συγκινήσεις,  με πρόσωπα «συνώνυμα» του αθλήματος που ειδικά στο Δήμο μας τιμήθηκαν ιδιαίτερα.
Στο γήπεδο «Σφυρή- Καραντάσιου» και στους άλλους αγωνιστικούς χώρους  καλούμαστε να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και διακρίσεις και πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία όλων θα απολαύσουμε ένα τριήμερο με ζεστή φιλοξενία και πολύ θέαμα στην άμμο.

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις