Skip to main content

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

Πότε

Που

Μία ακόμη σημαντική συναυλία, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 9 Ιουνίου 2018, με ώρα έναρξης 20:30, στον προαύλιο χώρο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου.
Οι Σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, οι Καθηγητές τους, Κατερίνας Γκόλγκαρη και Άγγελος Κραβαρίτης, αλλά και μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Παναγάκου, παρουσίασαν έργα γνωστών κλασικών συνθετών. Την Επιμέλεια του προγράμματος, είχαν οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Ωδείου, Στέλιος Γκόλγκαρης & της Φιλαρμονικής Ανδρέας Γλυνιάς.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτρης Κάσσιος, Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κωνσταντίνος Κουσουλός και ο δημοτικός σύμβουλο κ. Χαράλαμπος Φίλης. Παρόντες ήταν και οι πρώην Δήμαρχοι, κ.κ. Νικόλαος Κουρτζής και Δημήτριος Δούσκας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο κ. Διονύσης Τσακνής, πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ.
Ο Δήμαρχος απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και τόνισε την σημαντική συνεισφορά του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, όπως και των Φιλαρμονικών Δερβενίου και Ξυλοκάστρου, στη μουσική εκπαίδευση των νέων της περιοχής μας και την γνωριμία τους με το μαγικό κόσμο της μουσικής. 

Πότε

Πού

Άλλες εκδηλώσεις