Skip to main content

Πρόσκληση για συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 2/10/2019

30 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, στις 2 Οκτωβριου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα :
1. Eκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.
2. Αίτημα της ΤΕΡΝΑ για παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών για την ανακατασκευή της γέφυρας του ρέματος Σκουπέικου στην περιοχή της Λυκοποριάς
3. Αίτημα κ.Βαλάκου Ελευθερίου για τοποθέτηση σήμα του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνηςνσης εισόδου-Εξόδου και απαγόρευση στάθμευσης επί της εισόδου parking στην οδό Νοταρά 55 στο Ξυλόκαστρο.
4. Αίτημα κ.Μπελίτση Δημητρίου για έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων σε γήπεδο που εδρεύει η εγκατάσταση Αποθήκευσης, Διακίνησης και Εμπορίας Οικοδομικών Υλικών επί της ΠΕΟ στο Καμάρι.
5. Αίτημα κ.Καρακατσάνη Διονυσίου για έγκριση εισόδου –εξόδου για το γήπεδο όπου εδρεύει η μονάδα επεξεργασίας και συντήρηση εσπεριδοειδών φρούτων και λαχανικών- υπηρεσιών συσκευασίας φρούτων εσπεριδοειδών και λαχανικών επί της ΠΕΟ στο Καμάρι
6. Αίτημα κ.Αθανασίου Χαρτιά για έγκριση εισόδου εξόδου σε γήπεδο όπου εδρεύει η εγκατάσταση Επαγγελματικού Εργαστηρίου Παρασκευής Παγοκύβων επί δημοτικής οδού στην ΤΚ.Ρίζας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.