Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου 21/12/2016

16 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ: κ. κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου.

Καλείστε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου Λ.Φραντζή 2 την 21/12/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.45 για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88. του Ν. 3852/2010.

  1. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων & Ποτών της εταιρείας  «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗΣ &ΣΙΑ Ο.Ε.»  με νόμιμο εκπρόσωπο τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην οδό Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 71 στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
  2. Χορήγηση άδειας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα Υ.Ε.  ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ με διακριτικό τίτλο: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» που βρίσκεται στην οδό :Πατρών και Ηρακλέους 17  στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ιδιοκτησίας της κ. ΕΛΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑ του ΙΩΑΝΝΗ.
  3. Χορήγηση άδειας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα Υ.Ε.  ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ με  διακριτικό τίτλο: «Bandit’s Roost» που βρίσκεται στην οδό :Σπύρου Παπαγεωργίου 17  στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ιδιοκτησίας της εταιρείας «Θ.ΛΙΟΥΠΡΑΣ &ΣΙΑ Ε.Ε.»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.