Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 7/10/2011

03 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στις 7 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα:

  1. Κατάρτιση όρων διακήρυξης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση με διαγωνισμό της εργασίας ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
  2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης και ψήφιση πίστωση για την εκτέλεση της εργασίας ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
  3. Κατάρτιση όρων διακήρυξης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Δ. ΣΥΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.
  4. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πράξης ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ (Ε.Π. του Υπ. Ανάπτυξης «Ψηφιακή Σύγκλιση») και ψήφιση πίστωσης.
  5. Λήψη απόφασης για ανάθεση έργου ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΡΙΖΑΣ, ΡΕΘΙΟΥ, ΑΝΩ, ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΥΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και ψήφιση πίστωσης.
  6. Λήψη απόφασης για ανάθεση έργου ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΣΥΚΙΑΣ, ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ, ΚΑΜΑΡΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΟΥ, ΠΙΤΣΩΝ, ΒΡΥΣΟΥΛΩΝ, ΚΟΡΦΙΩΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ και ψήφιση πίστωσης.
  7. Λήψη απόφασης για ανάθεση έργου ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ, ΣΤΟΜΙΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΥ, ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΡΟΖΕΝΩΝ, ΧΕΛΥΔΟΡΕΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ και ψήφιση πίστωσης.
  8. Ψήφιση πίστωσης για ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
  9. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια σχαρών ομβρίων για αντικατάσταση παλαιών».
  10. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια υλικών αποθήκης για επισκευή δικτύων άρδευσης (από το προσωπικό του Δήμου )».
  11. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια χειροκίνητων και μηχανοκίνητων εργαλείων και μετρητικών οργάνων για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».
  12. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια υλικών – χρωμάτων, συντηρητικών τσιμέντου, αντιδιαβρωτικών κ.α.».
  13. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια μοκετών, κουρτινών κλπ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.