Skip to main content

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 29/03/2017

27 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης την 29η Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα:

  1. Έγκριση μελέτης – κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΠΙΤΣΩΝ Τ.Κ. ΠΙΤΣΩΝ».
  2. Έγκριση μελέτης – κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΙΤΣΩΝ».
  3. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΡΥΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΡΥΑΣ».
  4. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος για φωτισμό οδών, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων και παραγωγικής διαδικασίας.
  5. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων, εντύπων, φακέλων, σφραγίδων (συνεχ.).
  6. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων 2016-2017 (συνεχ.).
  7. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για λοιπές ανάγκες (συνεχ.).
  8. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για τόκους δανείων εσωτερικού Δήμου.
  9. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για χρεολύσια δανείων εσωτερικού Δήμου.
  10. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για δικαιώματα τρίων (ΔΕΗ κ.λ.π.) από την είσπραξη τελών και φόρων.
  11. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (βίδες, πρόκες, γυαλόχαρτα κ.λ.π.).
  12. Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, ΧΡΩΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.
  13. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής – απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.