Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής 23/05/2024

20 Μαΐου 2024

Προς τα μέλη Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 13.30 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του N. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε  και ισχύει με το άρθρο 11 του N.5043/2023, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Αποδοχή ποσού Β’ κατανομής 2024 για λειτουργικές δαπάνες.
  2. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Θέρμανσης Ψύξης Κλιματισμού – Αερισμού για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  3. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια αναλωσίμων ειδών, εργαλείων, κλειδιών, κλειδαριών και υλικών οργανικών επιστρωμάτων τεχνικών επιφανειών χρώματα κλπ για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  4. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Υλικών Εσωτερικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Ειδών Υγιεινής για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  5. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  6. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια λοιπών μηχανημάτων μηχανοργάνωσης για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  7. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  8. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια υλικών οργανικών επιστρωμάτων τεχνικών επιφανειών χρώματα κλπ για το βάψιμο των γηπέδων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου.
  9. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια  και συντήρηση σιδερένιων κιγκλιδωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Μάννας.
  10. Έγκριση δαπάνης για συντήρηση ενός υδραυλικού ανελκυστήρα στο Δημοτικό Σχολείο Δερβενίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.