Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 18/06/2024

14 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΣ: Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε την 18η του μηνός Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, σε μικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: α) δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο), και β) με τηλεδιάσκεψη, στο κάτωθι link, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε Πάροχο Υπηρεσιών Επαναφόρτισης Η/Ο και Ηλεκτροκίνησης.
  2. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά θέσης της λαϊκής αγοράς Ξυλοκάστρου.
  3. Έγκριση ΠΟΠ του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ-ΒΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  4. Έγκριση ΠΟΠ του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  5. Έγκριση ΠΟΠ του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  6. Αίτημα αναδόχου έργου «Επισκευή και συντήρηση ασφαλτοστρωμένων δρόμων Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης», για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της σύμβασης.
  7. Λήψη απόφασης για παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εκτέλεσης του έργου «Αλλαγή στην επιφάνεια της οδού, κατασκευή νέων πεζοδρομίων και δικτύου ομβρίων στην οδό Π. Τσαλδάρη και περιμετρικά της πλατείας Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου».
  8. Υποβολή αιτήματος στη ΔΥΠΑ για την ένταξη του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης σε Πρόγραμμα επιχορήγησης (πρόσληψης) ατόμων 55-67.
  9. Λήψη απόφασης για παραχώρηση στον Προοδευτικό Σύλλογο Συκιάς, της πλατείας Συκιάς στις 21/6/2024 για την 3η Συνάντηση Ωδείων, στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.
  10. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή παραβόλου στο ΤΕΕ (εργασίες δόμησης μικρής κλίμακας).
  11. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντος ποσού.
  12. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής Προέδρων Κοινοτήτων.
  13. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων ανακύκλωσης στο Μπολάτι Κορινθίας.
  14. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου για κίνηση υπηρεσιακών οχημάτων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.