Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 2/07/2024

28 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΣ: Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε την 2α του μηνός Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, σε δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:

  1. Λήψη απόφασης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης του έργου «Αλλαγή στην επιφάνεια της οδού, κατασκευή νέων πεζοδρομίων και δικτύου ομβρίων στην οδό Π. Τσαλδάρη και περιμετρικά της πλατείας Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου».
  2. Εισήγηση στο Δ.Σ. για προσωρινό αποκλεισμό από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες των οδών Κ. Καραμανλή & Σ. Παπαγεωργίου κατά τις βραδινές ώρες των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2024.
  3. Εισήγηση στο Δ.Σ. για κύρωση τμήματος δικτύου κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό Κουμαριά Ροζενών.
  4. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού – γενική τροποποίηση.
  5. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού για «Αποζημίωση για επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ιδιοκτησίας  Γρυπονησιώτη Ανδρέα (Ο.Τ. 142,143 & 135)».
  6. Εισήγηση στο Δ.Σ. επί αιτήματος κ. Γρυπονησιώτη περί άρσης ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο σχέδιο πόλης Ξυλοκάστρου ΟΤ 142,143 & 135.
  7. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΗΠΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Υπoέργο 1: ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  8. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση συλλόγων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  9. Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».
  10. Έγκριση αριθ. 77/2024 μελέτης και λήψη απόφασης για αδυναμία εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΦΡΟΥ ΕΡΕΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ», με ίδια μέσα.
  11. Λήψη απόφασης για παραχώρηση τμήματος στη βόρεια πλευρά της πλατείας Αγ. Βλασίου στην κα Μ.Π. για έκθεση βιβλίου.
  12. Λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Μ. Φ. για κατάληψη οδοστρώματος επί της οδού Κ. Τσαλδάρη 6-8 για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών.
  13. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή παραβόλου στο ΤΕΕ (σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας).
  14. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή παραβόλου στο ΤΕΕ (σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας).
  15. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή παραβόλου στο ΤΕΕ (σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας).
  16. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή παραβόλου στο ΤΕΕ (σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφέλειας).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.